Att vakna upp på landet

160514_hus30_fotograf_ulrica_hallen_sommarmorgon_landet_lantliv-7137

 

160514_hus30_fotograf_ulrica_hallen_sommarmorgon_landet_lantliv-7142

Godmorgon lördag!

Igår hade sonen bestämt att det var föräldrarfritt hemma så vi fick ta tillflykten ut på landet och låna mina föräldrars hus över natten. Det passade utmärkt tyckte mamma för då blev vi kattvakt medan de tog husbilen och åkte iväg :-)

Jag trivs så himla bra här ute på landet. Tyvärr har vi vanvettigt kallt nu på morgonen, annars hade jag gärna tagit min tekopp ut på den knarriga trätrappen och njutit av fågelsången och tuppen som gal i närheten. Regnet hänger tungt och skyn är mörk, men jag njuter ändå. De gröna träden i trädgården, de små timrade uthusen, alla vackra pelargoner och den lantliga inredningen. Ganska så mycket olik min egen men minst lika trivsam ändå.

Veckan som gått har varit ruskigt hektisk på jobbet med både storbesök och sommarfest, så jag är lite småsliten idag :-). Vad som händer idag vet jag inte än, men jag hoppas på en utflykt någonstans, kanske en mysig fika eller nåt. Det jag vet är att jag måste börja se över packning inför nästa helg då jag åker ner till Göteborg med ett gäng härliga tjejer. Vi ska ta oss runt på Göteborgsvarvet. Min kroppsbalans är inte på topp, så jag har sänkt mina mål till den grad att jag gör så gott jag kan men är inte nedslagen om jag måste bryta. Hälsan betyder mest och jag är inte helt OK än så jag behöver träna mer för att komma i form.

Jag hoppas att ni alla får en perfekt lördag!
KRAM