Att träna hästhoppning inför tävling

160604_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_hasthoppning_denise-7827

 

160604_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_hasthoppning_denise-7832

 

160604_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_hasthoppning_denise-7836

 

160604_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_hasthoppning_denise-7853

Vår dotter Denise sålde sin häst för en tid sedan pga olika skäl, så nu är hon istället medryttare på en häst i närheten av staden, och på måndag är det dags för riktig hästtävling, så idag var det hoppträning i form av en riktig hopptävling. Vi susade dit efter frukost och tittade på ekipaget när de hoppade och det såg lovande ut inför måndagen.

Hästen, som jag inte vet vad den heter, hoppade fint flera hinder innan den tvärstannade vid ett av hindren, men han fick börja om och testa igen och då flög han hööögt över istället :-). Denise bad om att få rida hela banan en extra gång och då gick allt precis som planerat.

Efter det så blev det en lång och slö stund i soffhörnet, både jag, sambon och katterna var som stora högar i varsitt hörn, men jisses så skönt det var. Men nu är det minsann dags att vakna till liv för en snabb-grill-middag hos Mickes bror med familj och efter det ska vi vara latmaskar och äta godis och titta på TV-serier hemma. Vi har ett avsnitt av Vampire Diaries kvar, ett osett avsnitt av Game of Thrones samt flera osedda avsnitt av både The Originals och The 100 så vi har material för en riktig TV-natt i soffhörnet!!!

Egentligen får jag lite panik när en lördag blir så här, men jag vet att jag behöver “bara vara” också :-). Min mamma säger att jag är en typisk “Hållén-are”, det måste hända något hela tiden. Ja, jag brås nog väldigt mycket på min pappa i det avseendet. Sova på morgonen går inte för då är hela dagen bortkastad, och jag vill gärna åka någonstans, på en utflykt, shoppa, gå på café, hälsa på nån.. ja, nåt i alla fall. Men ge mig en TV-kväll, då är jag faktiskt helt nöjd också!!

Slutsvamlat, nu är det dags att åka!