Att midsommar-duka enkelt

160620_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_midsommardukning_ensam-8137

 

160620_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_midsommardukning_ensam-8139

 

160620_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_midsommardukning_ensam-8140

En enkel men fin midsommardukning

Firar du midsommar för dig själv, eller är ni två? I många bilder på webben idag så ser man jättevackra dukningar inför midsommar, och många av dem är för många personer, påkostade med vackra blomsteruppsättningar och fina attiraljer.

Men vad gör man om det är kul att duka fint, men i enkel skala?

Att sitta för sig själv eller tillsammans med en vän eller älskling kan vara så mycket mer värt än att umgås i en stor grupp, och då tycker jag att det är minst lika vackert att ha en vas på altanbordet med lite blommor ifrån naturen och rustika tallriksunderlägg och titta så fint vardagsporslinet blir när man ställer ihop det på hög! Helt plötsligt så blir det en lyxig känsla.

Vackra vinglas finns på både ICA och Rusta, tallriksunderlägg på IKEA och porslin och bestick finns på Indiska, ICA, Rusta eller IKEA till mycket bra priser. Servetter finns också i lågpris på många inköpsställen. En vacker vas kan du hitta på många ställen och en bukett ängsblommor kostar ingenting. Jag hoppas att just DU hittar din perfekta midsommardukning, i precis den skala du vill ha det.