Att ladda batterierna

160903_hus30_fujifilm_xpro2_tradgardsdagen_enkoping_smakapaenkoping_lantliv_kraftskiva_familj_vanner_2

160903_hus30_fujifilm_xpro2_tradgardsdagen_enkoping_smakapaenkoping_lantliv_kraftskiva_familj_vanner-0309

160903_hus30_fujifilm_xpro2_tradgardsdagen_enkoping_smakapaenkoping_lantliv_kraftskiva_familj_vanner-0317

160903_hus30_fujifilm_xpro2_tradgardsdagen_enkoping_smakapaenkoping_lantliv_kraftskiva_familj_vanner-0318

160903_hus30_fujifilm_xpro2_tradgardsdagen_enkoping_smakapaenkoping_lantliv_kraftskiva_familj_vanner

160903_hus30_fujifilm_xpro2_tradgardsdagen_enkoping_smakapaenkoping_lantliv_kraftskiva_familj_vanner-0325

160903_hus30_fujifilm_xpro2_tradgardsdagen_enkoping_smakapaenkoping_lantliv_kraftskiva_familj_vanner-0350

Godmorgon söndag!

Först vill jag tacka stort till er som skrev kommentarer till mig igår om min lilla energisvacka. Jag fick även ett fint mejl och jag är så himla tacksam, ni värmer verkligen mig!!

Helgen har hittills gett mig massor med energi i form av trevligheter med nära och kära. Jag fick börja helgen med två av väninnorna på restaurang, med lite drinkar och supergod mat och massor med flams och gapskratt. Lördagen inleddes med flera timmars strosande på Enköpings trädgårdsdag, med trevligt sällskap, god ekologisk lunch och skönt höstväder. Vi avslutade lördagen med kräftskiva långt ute i skogen, utan el med bara stearinljus som belysning i mörkret. När vi åkte hemåt runt midnatt var det stjärnklart och vi kröp ner i säng med ett stort leende. Vilken helg!

Söndagen ser ut att bjuda på toppenväder! Jag ska strax hämta dottern som åker med mig som mitt lojala fotosällskap, och åka på två olika fotouppdrag. Efter det så ska älsklingen och jag ut i skogen och testa våra nya vandringskängor så de fungerar som det är tänkt.

Vad har just DU gjort hittills i helgen och vad är dina söndagsplaner? Berätta gärna, jag blir superglad av alla härliga kommentarer <3