Att glittra på julfesten

151126_smycken_jewellery_hus30_julbord_julfest_DSCF2665

Om ett par veckor är det dags för julfest med jobbet och idag frågade jag Linda, en stor inspirationskälla för mig när det gäller fashion, vad jag skulle ha för smycken till min julbordsklänning. Skulle det vara stort eller smått?

Linda svarade att det fick gärna vara stort, men inte glittrigt då klänningen är hyfsat “sparkling” :-)

Jag började googla på smycken när det plötsligt slog mig att jag ju vill ha min vackra snöflinga som jag fick av min älskling för några år sedan. Den är dock rätt så glittrig men inte så jättestor. Jag ska prova ihop med klänningen och se om jag vågar göra tvärtemot vad stilcoachen sagt! För min snöflinga, den är en stor stor favorit!

Hur det blev till slut, det får ni se inom kort.