Att fira Alla hjärtans dag

160214_allahjartansdag_hus30_spode_skultunamassing_DSF4145

 

160214_allahjartansdag_hus30_spode_skultunamassing_DSF4148

 

160214_allahjartansdag_hus30_spode_skultunamassing_DSF4150

Fujifilm X-T1 | Fujifilm XF 56mm/1.2 R

Hej söndag och alla hjärtans dag!

Jag kan inte påstå att vi firar den dagen speciellt :-). Det har nog hänt att vi köpt blommor och hjärtformade godisar till varandra men det är inget vi tar så jättehårt på. Idag har det blivit pluggande, slängt skräp på återbruket, pantat PET-flaskor och sen handlade vi med oss något gott till fikat och en fräsch bukett tulpaner.

Jag har gått in i en fas som jag känner igen alltför väl. När jag har lite för mycket att göra, så gör jag ingenting vettigt alls. Jag har börjat se över min packning men det blev tråkigt, jag borde löpträna men det orkar jag inte och jag borde plugga hårdare men det blir liksom inte av. Jag vill fota mer och lära mig mer, men kameran ligger i väskan. Inte bra! Jag känner som sagt igen syndromet så nu måste jag bara hitta rätt verktyg för att ta mig ur den bubblan. Min älskling sa dessutom till mig idag att “så här tyst är du aldrig” och jag kom på mig själv att jag tänker på allt som ska göras till den grad att jag glömmer bort världen runtomkring mig.

Skärpning!

Men nu är det söndag eftermiddag, solen har gått ner men snön gör det fortfarande lite skumt utanför fönstret, så nu blir det plugga igen några timmar. Ciao vänner, jag hoppas att ni alla har haft en toppensöndag och alla hjärtans dag.