Att få en födelsedagsmiddag

150211_hus30_rktapas_UH01362

 

150211_hus30_rktapas_UH01365

 

150211_hus30_rktapas_UH01367

 

150211_hus30_rktapas_UH01368

 

150211_hus30_rktapas_UH01376

 

150211_hus30_rktapas_UH01382

Hipp Hipp Hurra ( i förskott )

Jag älskar att få inslagna paket, men när Linda så gulligt vill bjuda på födelsedagsmiddag i förskott på min födelsedag så tackar jag ju såklart inte nej.. fast jag frågade om hon kunde få maten inslagen i paket, men det fick jag inte :).

Både jag och vännen Marika fyller år inom kort så vi slog ett par flugor i smällen och åt middag alla tillsammans. Vi trivs oerhört bra tillsammans alla tre, och är både så olika och lika att samtalsämnena aldrig verkar ta slut.

RK Tapas fick återigen ta emot oss, deras Afterwork-plock är så himla smaskig och smidig! Man äter så mycket man kan och vill för ett mycket bra pris, och det passar bra för både småätare och storätare.

Om ni tycker att bilderna är väldigt märkliga för att vara ifrån min kamera, så är det för att jag ju tog bilder senast när vi var på samma restaurang, men nu tänkte jag annorlunda och skruvade på min Lensbaby Composer och bara lekte runt. Det är ett kul objektiv som kan skapa spektakulära bilder, men det är helt hopplöst att få en skarp bild.. allt blir helt galet knasigt :). Och eftersom det blev så, då lekte jag även hejdlöst i Photoshop och lade på roliga Photoshop-actions så bilderna fick lite annorlunda färgton.

Tusen tack, bästaste Piff ( Linda ) för den goda maten och sällskapet.
En himla perfekt födelsedagspresent ( även om den inte var inslagen i paket *S* ).

11 februari, 2015

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  jannice lindell

  12 februari, 2015

  Grattis på födelsedagen i förskott!! Kram

 2. Svara

  Ekenäsliv

  12 februari, 2015

  Vilken toppenpresent!!!
  God mat o trevligt sällskap, vad mer kan man önska? :)
  Ha en riktigt fin helg!
  Kram Anna

 3. Svara

  Annelie

  12 februari, 2015

  Varmt grattis i förskott! <3

 4. Svara

  Madde - Dagarna.nu

  12 februari, 2015

  Var länge sen jag använde min Lensbaby, måste ta och plocka fram den. Dina bilder blev riktigt häftiga.

 5. Svara

  Hem & Trevligheter

  12 februari, 2015

  Blev ju kalasbra foton. He, he! Arne Hägerfors-skämt.
  Tack själv för igår, alltid lika trevligt att hänge med er två.

  Kram på dig Puff!
  /Piff

 6. Svara

  Lena - gott för själen

  12 februari, 2015

  Härliga bilder! Reagerade på att de var lite extra coola innan jag läste. Vi funderar på att gå till RK imorgon. Har aldrig varit där. Hur många rätter är lagom (nja, inte med dina mått mätt utan mera Lindas ;-). Har du några att rekommendera eller inte rekommendera?

LEAVE A COMMENT