Att få en födelsedagsmiddag

150211_hus30_rktapas_UH01362

 

150211_hus30_rktapas_UH01365

 

150211_hus30_rktapas_UH01367

 

150211_hus30_rktapas_UH01368

 

150211_hus30_rktapas_UH01376

 

150211_hus30_rktapas_UH01382

Hipp Hipp Hurra ( i förskott )

Jag älskar att få inslagna paket, men när Linda så gulligt vill bjuda på födelsedagsmiddag i förskott på min födelsedag så tackar jag ju såklart inte nej.. fast jag frågade om hon kunde få maten inslagen i paket, men det fick jag inte :).

Både jag och vännen Marika fyller år inom kort så vi slog ett par flugor i smällen och åt middag alla tillsammans. Vi trivs oerhört bra tillsammans alla tre, och är både så olika och lika att samtalsämnena aldrig verkar ta slut.

RK Tapas fick återigen ta emot oss, deras Afterwork-plock är så himla smaskig och smidig! Man äter så mycket man kan och vill för ett mycket bra pris, och det passar bra för både småätare och storätare.

Om ni tycker att bilderna är väldigt märkliga för att vara ifrån min kamera, så är det för att jag ju tog bilder senast när vi var på samma restaurang, men nu tänkte jag annorlunda och skruvade på min Lensbaby Composer och bara lekte runt. Det är ett kul objektiv som kan skapa spektakulära bilder, men det är helt hopplöst att få en skarp bild.. allt blir helt galet knasigt :). Och eftersom det blev så, då lekte jag även hejdlöst i Photoshop och lade på roliga Photoshop-actions så bilderna fick lite annorlunda färgton.

Tusen tack, bästaste Piff ( Linda ) för den goda maten och sällskapet.
En himla perfekt födelsedagspresent ( även om den inte var inslagen i paket *S* ).