Att få bli uppmuntrad

Det har säkert inte undgått någon av mina läsare att jag inte var på topp igår, så eftersom Denise och Adam snart flyttar till ny superfin lägenhet så fick vi börja dagen med att följa med dem dit och mäta väggar, fönster osv. för att kunna börja planera inredningen. Efter det så åkte vi och tittade på färg och tapeter och de har köpt jättehärliga och harmoniska tapeter och färgtoner, nästan så jag blir lite avundsjuk :).

En lång tur på IKEA med mätande och planerande blev en hel del inköp och även jag fick en liten släng av shoppinglust så nu kan vi koka pasta utan att det kokar över varje gång, och dricka ur hela glas. Med hem följde även de fina skålarna som ni kan se på bilden ovan (de med gröna oliver i) som tillhör IKEA’s vinterserie.

På vägen hem åkte handlade Denise och jag en hel del italienska delikatesser och åkte hem till oss. (jag längtar till de kommit tillrätta i sin nya lägenhet så de inte “behöver” låna vårt hus varje gång vi ska träffas *S*) Anni och Anders kom också så vi hade en jättemysig kväll med antipasti och ostar medan vi tittade på Så mycket bättre.

Jag fick en jättefin dag med familj och nära vänner och det var precis vad jag behövde. TACK alla inblandade!!

(reklamlänkar i detta inlägg är inte sponsrade)