Att bli rejält förvånad

En social kanal som jag inte lagt så mycket fokus på är Pinterest, men så har jag hört att det viskas i hörnorna om att Pinterest är på stark uppgång igen när det gäller att driva trafik till bloggarna, så jag har börjat titta in där igen.

Idag fick jag se att jag har 15 000 visningar per månad på Pinterest och ovanstående bild har visats hela 13 400 gånger bara den senaste månaden. Den har också delats på andra personers konto 111 gånger. Det är verkligen helt osannolikt roligt och väldigt förvånande!!

Detta betyder alltså att mina bilder är intressanta. Det är så jädrans kul och vilken egoboost :-). I andra influencers ögon kanske mina visningar är en fjutt i havet men för mig är det enormt mycket och väldigt roligt!!

Vill du kika in på mina bilder så är du varmt välkommen <3

3+
29 april, 2019

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Hannas krypin

  30 april, 2019

  Vad roligt att läsa att dina bilder är så populära! Pinterest är en kanal som jag själv inte använder så mycket. Tycker att det för min del räcker med Facebook, Instagram och så min blogg. :-)

  0
  • Svara

   Ulrica

   2 maj, 2019

   Tack snälla :). Jag håller med om att det finns lite många kanaler att hålla koll på, och jag har inte heller använt mig av Pinterest så mycket så jag blev så himla förvånad att mina bilder var välbesökta :)

   0
 2. Svara

  Linn

  30 april, 2019

  Den bilden gillade jag starkt! Skulle inte tacka nej att ha den på en vägg hemma, du är så duktig!!

  0
  • Svara

   Ulrica

   2 maj, 2019

   Tack bästaste <3. Hos dig skulle den ju faktiskt passa ju, eller du.. du får bjuda mig på fika här i sommar så kan jag guida dig till att ta egna såna bilder att sätta på väggen :). You do have a perfect camera you know *S*

   0
 3. Svara

  Lena - gott för själen

  1 maj, 2019

  Det där är så himla roligt! Förstår att du blev ivrig och vill skapa ännu mera! Jag är inte ett dugg förvånad över den statistiken!

  Kram Lena

  0
  • Svara

   Ulrica

   2 maj, 2019

   Tack bästa <3. Om jag hinner ta tillvara på det vet jag inte, men jag kanske försöker att lägga ut någon bild lite oftare framöver i alla fall. Kram

   0

LEAVE A COMMENT