Att bli rejält förvånad

En social kanal som jag inte lagt så mycket fokus på är Pinterest, men så har jag hört att det viskas i hörnorna om att Pinterest är på stark uppgång igen när det gäller att driva trafik till bloggarna, så jag har börjat titta in där igen.

Idag fick jag se att jag har 15 000 visningar per månad på Pinterest och ovanstående bild har visats hela 13 400 gånger bara den senaste månaden. Den har också delats på andra personers konto 111 gånger. Det är verkligen helt osannolikt roligt och väldigt förvånande!!

Detta betyder alltså att mina bilder är intressanta. Det är så jädrans kul och vilken egoboost :-). I andra influencers ögon kanske mina visningar är en fjutt i havet men för mig är det enormt mycket och väldigt roligt!!

Vill du kika in på mina bilder så är du varmt välkommen <3