Att bli bjuden på födelsedagsmiddag på en fransk bistro är ren lyx

Den här donnan, min kära vän Lena, hon är bra hon!! Senast vi sågs på riktigt var på en vandringstur i Härjarö, sen slog pandemi, jobb och annat till och nu äntligen var det dags för en dejt. Som den pärla hon är så ville hon bjuda mig på födelsedagsmiddag, vilket jag såklart inte var sen att tacka JAAAA till.

Något jag inte fick ur mig under kvällen trots att jag tänkte det flera gånger var hur otroligt snygg hon är och frisyren passar så bra, så nu skriver jag det här så alla får hålla med.. du passade så jädra bra i den frisyren, Lena :)

Vi hamnade på den lilla franska bistron Bombance i Enköping. Jag har ätit där några gånger tidigare men det var länge sen nu. De är med i White guide så de är världskända på riktigt. Inredningen är helt sanslöst häftig!!

Vi hade häcken full med att prata igenom vad som hänt den senaste tiden.. bloggprat, foto, kameror, nya jobb och arbetsuppgifter, husbyggen och renovering, vänskap, trygghet och en massa annat skoj, så det här med mat och dryck höll vi på att inte ha tid för alls. Nåväl, jag började med en gratinerad löksoppa och Lena åt carpaccio.

Till huvudrätt fick vi in varsin svamprisotto med tomatsås och sallad. MUMS!!

Om man inte har något annat att göra ljusstakar av så kan man alltid ta en rå lök. Hur coolt!!

Som sagt, inredningen är häftig. Jag hade kunnat stanna hela kvällen och fota!

När kvällen var slut och jag satte mig i bilen för att åka hem så fick jag ett SMS av mina föräldrar med meddelande att min lillebror som har epilepsi hade ramlat och slagit sönder ansikte och slagit ut tänder, och åkt ambulans till akuten. Stackars lillebror :(.

Men middagsdejten var en stor succé och jag är så oändligt tacksam för den fina presenten. Att få en middag på en fransk bistro är ju verkligen inte fy skam!! Stort TACK, Lena, för en toppenkväll!