Är du en fryslort som jag?

Inlägget är ett samarbete med Furniturebox

Jag tycks vara en fryslort året runt och jag avskyr att ha strumpor på mig. Det är ju en sådär kombo när det är kyligt på golven hemma. Jag kan inte räkna på mina tio fingrar hur många gånger jag stoppat ner mina kalla tassar, som Micke säger, bredvid honom i sängen och han har skrikit rakt ut. Ibland kan det ta jättelång tid innan fötterna ens tinar upp :(.

Måste man ha strumpor på fötterna?

Jag skulle gärna ha mattor på hela golven men njae, det är inte riktigt så jag vill inreda vårt hem så jag får frysa om fötterna ibland.. eller ta på mig strumpor.. fast det sitter långt inne.

Vad har dom för syfte då?

Däremot så gör ju mattor väldigt mycket för inredningen hemma såklart. Det mjukar upp inredningen, tar bort väldigt mycket ljud och så är det liksom bara mysigt.

Våra barn är vuxna nu men jag kan minnas hur de alltid låg under vardagsrumsbordet, på den mjuka mattan, och lekte kurragömma, läste böcker eller ibland bara somnade. Nu är vi mormor och morfar och jag hoppas att lilla William kommer att ligga där och läsa böcker när han blir större.

Jag saknar en fåtölj här.. vill ha en sammetsfåtölj som är ganska maffig att krypa upp i. Tips någon?

Att välja rätt matta för rummet

När jag väljer färg och form på en matta så utgår jag från var den ska ligga, vilka möbler som hör till och vilka färger som den hör till. Mattor är inte billiga oftast, så jag vill gärna välja en neutral färg med neutrala mönster för att den lättare ska kunna matchas med möbler och andra inredningsdetaljer.