Är det dags att tacka för den här tiden?

Haha, vilken clickbait :-). Erkänn att du tänkte att.. va?!, ska hon sluta blogga?. Näe, knappast.. jag mår väldigt bra av att fotografera och skriva av mig här i bloggen så det hoppas jag ska vända uppåt under 2022 och att ni ska få stå ut med mig ännu mer här i internetvärlden!

Jag tänkte mer på om det verkligen redan är dags att tacka för advent och jul och ta ner ljusstakarna osv.. jag känner mig inte helt redo faktiskt, och så länge snön ligger kvar utanför så känns det som att liksom vinter och jul hör ihop. Men det är nog så att i helgen så ställs julsakerna undan i väntan på en ny advent.

Jag frossar just nu i härliga böcker om personlig utveckling, jag försöker sitta och rita och skriva mål och visioner i min almanacka och har lovat mig själv att en stund varje dag ska avsättas till att jobba med mitt kreativa jag, om det så är blogg, foto, måla akvareller, läsa böcker, lösa korsord eller vad det nu är, det blir en daglig boost av energi.

Så ja.. det var bara en liten daily update.. från mig till dig, ha en riktigt fin onsdagkväll