Äntligen kommer ljuset tillbaka

Fredagsfeelingen är på topp!

När jag sitter och tittar ut genom fönstret och klockan är strax efter fyra på eftermiddagen och det jag ser är varma ljusstrålar som landar på de bruna trädgrenarna, då känner jag mig hoppfull och får lite skön känsla i kroppen. När jag dessutom vet att många av er läsare hört av er till mig och önskat fler av denna typ av bilder, då blir jag ännu mer glad.

Dessa underbara tulpaner som fick gestalta min fredagsbukett denna vecka fick jag av mina föräldrar på min födelsedag igår. De är plockade på Ulriksdal där de har självplock av tulpaner. Visst är det väl häftigt när de står så i vasen så man ser lökarna också!!

Jag vill önska er alla en trevlig helg!

 

14 februari, 2017

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  17 februari, 2017

  Men wow! Vilken bild! Ja, fler såna!

  Önskar dig också en fin helg!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   18 februari, 2017

   Tack vännen!! Jag ska försöka åstadkomma fler såna :).
   Kram Ulrica

 2. Svara

  Katta Kvack

  18 februari, 2017

  Jag tror aldrig jag varit så galet glad över att ljuset kommit tillbaka som jag är i år. Det har varit en mörk och jobbig vinter.

  • Svara

   Ulrica

   18 februari, 2017

   Jag håller fullständigt med dig, den har varit väldigt lång och mörk.
   Vad kul att du hittat till mig och skrev en rad :).

 3. Svara

  Helenas enkla vardag

  18 februari, 2017

  Åh vilken fin bild och fin header också för den delen.
  Ha en superskön Lördagskväll.
  Kram Helena

  • Svara

   Ulrica

   18 februari, 2017

   Tack snälla Helena! Det gör mig väldigt glad när du tittar in :).
   Jag hoppas att du också har en riktigt mysig kväll.
   Kram Ulrica

LEAVE A COMMENT