Äntligen fredag..

Hallå fredag och alla vänner!

Nu har jag varit på konferens i två dagar med mina bästa kollegor, och vi har pratat om företagsdiagnoser, affärsplaner, feedbacksövningar och mycket annat som kommer göra oss ännu vassare och kompetenta, vilket är jättenyttigt och intressant.

Men.. nu är det FREEEEDAG [wp-svg-icons icon=”accessibility” wrap=”i”]

Marika, min rumskamrat på konferensen, en av mina största stöttepelare och min helgkompis nu när vi åker upp till våra respektive husvagnar i Säfsen om bara några timmar. Där ska vi åka skidor, grilla korv, fnissa, spela kort och bara fly vardagen!!

Men innan vi flyr upp till skidbackar och campingliv så måste vi gå tillbaka lite snabbt till de två senaste dagarna. Vi var på Sätra brunn utanför Sala. Det är lite gammaldags men väldigt charmigt. Det fanns kanske vissa saker att önska i servicenivå och liknande men vi hade det bra! Vi landade i spabadet med lite bubbel på kvällen, och jag fick en smarrig risotto med valnötter och svamp så jag klagar absolut inte :-)

Nulägesanalys..

Och så hoppar vi fram till idag igen då. Om några timmar så ska jag äta lunch med mina barn, så mysigt när sonen jobbar i vår lilla stad för en gångs skull så vi kan ses.. fast jag saknar förstås Nathalie.. sen så hem och packa ner lite grejer till helgen, se till att jag har nycklarna till husvagnen på plats och sen packa in mig i vännernas bil för jag har sån lyx att jag bara behöver agera “barn” och hoppa in i baksätet och åka med. En del av helgen kommer det bli webdesign-jobb men jag ska nog hinna åka skidor också :-)

Ha en toppenhelg, och ta hand om varandra. Ingen betyder mer för dig än de som du betyder något för [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]