Äntligen är det ljust igen

Inlägget är ett sponsrat reklaminlägg i samarbete med Golvshop.se

Halloj måndag på en tisdag! Den långa härliga påskhelgen är över och det är dags att ta tag i vardagen igen. Vi har haft en extremt lugn helg och knappt gjort något vettigt alls, mer än umgåtts med nära och kära och förvisso hjälpt sonen att städa hans lägenhet inför överlåtelse till ny hyresgäst. Bläää vad sånt är tråkigt :-) men nu är det gjort!

Nu är våren här på riktigt och äntligen kommer ljuset in i vår hall som annars är ganska mörk. Jag hade mer än gärna haft lite ljusare golv så vi fick ännu mer ljus. Vi har ett altantak som går längs hela vår husfasad och den stjäl mycket ljus, sen ligger vårt hus inte i sol-läge heller så det känns aldrig riktigt ljust inne.

Jag vill men kan inte byta golv

I vårt lilla funkis-radhus så har vi klassiskt parkettgolv på en väldigt stor yta (vårt kök, vår hall och vårt vardagsrum flyter i varandra) och jag ska ärligt säga att jag väldigt gärna skulle byta ut den mot något annat, men man kan ju inte bara byta ut ett hav av golv för att man känner för det. Det kostar en jädrans massa pengar och är inte direkt hållbart heller för den delen.

Den här veckan är fylld av trevligheter och en hel del jobb, så det är bara att spotta i nävarna och köra igång. Ett litet axplock av vad jag “måste” göra den här veckan är att planera färdigt vårt 10-årsjubileum på jobbet, boka en liten tripp för mig och Micke, skicka tillbaka ett gäng brudklänningar som inte kändes bra, ta lite blodprover, tvätta bilen och så får jag inte glömma att vattna de nyplanterade blommorna (jag lovar, mamma..) på altanen.

Vad händer hos dig i veckan?