Äntligen är den min!!!

160325_svenskttenn_stubbe_vas_hus30_DSF6092

ÄNTLIGEN!!

I flera flera år har jag drömt om denna mäktiga Stubbe-vas ifrån Svenskt tenn, men aldrig kunnat motivera inköpet för plånboken, men så har jag sålt en del grejer på bloppis plus att jag fått pengar i födelsedagspresent och jag har frågat runt bland bloggerskor, hållit stenkoll på Blocket och Tradera, men näpp.. den är fortfarande lite för populär för att slumpas bort.

Men så igår, då gjorde jag som jag gjort tidigare.. frågade Vittmedstil ( vill inte skriva ut hennes riktiga namn för jag glömde fråga om det var OK ) om inte hon hade en Stubbe som hon ville sälja.. och efter lite betänketid så ringde hon mig i morse och sa att jag kunde få komma och köpa den. Gissa om det blev himla lätt att hoppa in i duschen och sen susa iväg hem till henne :-)

Så nu är den äntligen min!! Den kräver ju sin bukett och den kanske inte blir fylld med färska blommor varje helg, men den är vacker som en detalj också och går även säkert att ha som ljuslykta! Och jag tycker att det är alldeles utmärkt att handla begagnat, bättre än att köpa nytt hela tiden.

När jag hunnit fota och placerat ut de andra sakerna som följde med hem ska jag visa er :-). Ha nu en jättemysig kväll. Vi har varit hos svärföräldrarna på smarrig påskbuffé så nu jäser vi i soffan i myskläder och kommer frossa i serier resten av kvällen.