Äntligen är den min!!!

160325_svenskttenn_stubbe_vas_hus30_DSF6092

ÄNTLIGEN!!

I flera flera år har jag drömt om denna mäktiga Stubbe-vas ifrån Svenskt tenn, men aldrig kunnat motivera inköpet för plånboken, men så har jag sålt en del grejer på bloppis plus att jag fått pengar i födelsedagspresent och jag har frågat runt bland bloggerskor, hållit stenkoll på Blocket och Tradera, men näpp.. den är fortfarande lite för populär för att slumpas bort.

Men så igår, då gjorde jag som jag gjort tidigare.. frågade Vittmedstil ( vill inte skriva ut hennes riktiga namn för jag glömde fråga om det var OK ) om inte hon hade en Stubbe som hon ville sälja.. och efter lite betänketid så ringde hon mig i morse och sa att jag kunde få komma och köpa den. Gissa om det blev himla lätt att hoppa in i duschen och sen susa iväg hem till henne :-)

Så nu är den äntligen min!! Den kräver ju sin bukett och den kanske inte blir fylld med färska blommor varje helg, men den är vacker som en detalj också och går även säkert att ha som ljuslykta! Och jag tycker att det är alldeles utmärkt att handla begagnat, bättre än att köpa nytt hela tiden.

När jag hunnit fota och placerat ut de andra sakerna som följde med hem ska jag visa er :-). Ha nu en jättemysig kväll. Vi har varit hos svärföräldrarna på smarrig påskbuffé så nu jäser vi i soffan i myskläder och kommer frossa i serier resten av kvällen.

25 mars, 2016

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Ekenäsliv

  25 mars, 2016

  Yaaaaay!!! Förstår precis känslan :)))
  Så härligt och den är ju såååå fin!
  Samma upplägg här, sååå skönt med en lång dag och bara göra så lite som möjligt ;)
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna
  Glad Påsk med så klart:))

 2. Svara

  mittgodastefinaste

  26 mars, 2016

  Åh vad roligt! Grattis till fyndet!

  Ha en fortsatt härlig påsk!

  Kram Jenny

 3. Svara

  home2tiny

  26 mars, 2016

  Åååååå vad roligt att den helt underbara har hittat hem till dig, den är sååå fin. Önskar dig en riktigt Glad Påsk fylld med livets goda. Stora kramen Tina

 4. Svara

  Lena - gott för själen

  1 april, 2016

  Men vad roligt! Det känns ju liksom extra bra när man längtat länge och sen dessutom kan köpa den lite billigare (antar jag).

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT