Loppis hos #vittmedstil

160324_vittmedstil_loppis_hus30__DSF6080

 

160324_vittmedstil_loppis_hus30__DSF6083

160324_vittmedstil_loppis_hus30__DSF6086

Titta vilken underbar vy de har precis bredvid sitt hus.
Avundsjuk? Jag? Eh… JAAAA :-)

160324_vittmedstil_loppis_hus30_DSF6082

Fujifilm X-T1 | Fujifilm XF 56mm/1.2 R

Igår åkte jag och Denise alltså och hälsade på hos tjejen bakom Vittmedstil som jag följt på Instagram länge!! Hon gjorde reklam att hon och hennes man skulle ha en loppis i sitt nygamla hus vid Nykvarn och det är inte långt hemifrån så jag tänkte att det här får jag inte missa!! Eftersom jag vet hur inredningsintresserad hon är så borde det finnas några guldkorn att fynda kände jag :-)

När vi kom dit så möttes vi av en himla glad, inbjudande och varm tjej och det var jättemysigt att hälsa på. Hon var en tjej som man klickade med direkt!! Jag hittade guldkorn som jag ska visa när de hamnat på rätt plats, och hade kunnat shoppa mycket mer om plånboken tillåtit det.

Vi pratade massor om inredning, bloggande, fotografering, inspiration, märkesprylar och om allt faller på plats så kanske vi till och med kommer att samarbeta i någon form framöver *tjohooo*. Och om jag håller tummarna riktigt hårt så kanske hon dessutom har en sak till salu som jag verkligen vill lägga vantarna på :-)

Deras loppis kommer att fyllas på och vara öppen på helgerna och i sommar, så följ Vittmedstil på Instagram så kommer du se öppettider och säkert små tips på vad som finns att shoppa i den söta lilla loppisboden. Prylar och kuddar du ser på bilderna ovan är till salu