Ännu fler raukar vid Ljugarn

Semester vad är det? Är det att slänga av sig tofflorna på stranden och traska i vattenbrynet, eller att upptäcka saker från morgon till kväll? Ja, det är ju olika för olika människor. Jag personligen har svårt att ligga still för länge, det är jag för rastlös för. Men jag övar samtidigt på att inte stressa på alla runtomkring mig för att åka och titta på saker hela tiden, så foto, läsa korsord och läsa bok är mitt motto.

Ute vid Folhammars raukområde blåste det huggorm.. eller ja, det blåste rejält friska vindar i alla fall. Mamma och pappa satt och kurade och tittade på något kul på telefonen samtidigt som vi gick runt och tittade och fotograferade.

När jag stod och fotograferade så hörde jag en röst bakom ryggen som jag kände igen direkt – en av mina kollegor stod bakom ryggen på mig. Hans son jobbade i butik i Visby så dom var här och hälsade på, så det var kul att träffas :-)

Nathalié och mamma gick och tittade på stenarna.. tänk om man fick plocka hem alla vackra stenar från stränderna :-)

Jag lyckades skapa en ny bild till min tavelshop – en fjäril som satt på de taggiga bollarna mot de vita stenarna. Det kan väl bli en lugnande bild att ha på väggen. Kika gärna in på min Printler-shop där det inom kort kommer upp lite Gotlandsmotiv ❤️