Älskar när jag Blocketfyndar!

Inlägget innehåller reklamlänkar till Hulténs

Kan vi bara bortse från den där jädrans tavelväggen som inte är klar än och att den här långhelgen tyvärr snart är över och vara superglada för att jag gjorde världens Blocketfynd idag.

Ända sedan vi började planera vårt uterum så har jag haft en dröm om att ha ett runt matbord med 5-6 korgstolar och jag hade siktet inställt på den naturfärgade modellen av den här fåtöljen och det här bordet, eller det här som är i samma stil som vårt matbord i matsalen.

Jag såg framför mig att sälja en av mina kameraobjektiv eller två för att ha råd att investera i en sån grupp, så döm om min glädje idag när jag hittade Brafab Circus-bordet och fem naturfärgade Lenora-fåtöljer för 5500 kr, och bara fem mil hemifrån. En familj hade köpt det hösten 2020 men nyligen flyttat till lägenhet och det fick inte längre plats. Nu får det stå i gäststugan och invänta att uterummet är klart, sen ska det få flytta in där och göra oss glada. Det kommer att ätas många middagar runt det bordet, jag kommer garanterat att sitta där och måla, jobba och blogga. Ni kommer såklart få se det live så fort de släpps ut ur gäststugan :-). Nu ska jag begagnat-leta efter en sjätte likadan stol och det får ta den tid det tar, jag har ingen brådska.

Det enda lilla som gör mig ledsen är att jag hade velat ha Micke hemma så jag hade kunnat få göra som jag brukar när jag blir exalterad.. babblar ihärdigt och är ivrig och alldeles bubbligt glad.. saknar honom så galet mycket!!

RELATED POSTS

1 Comment

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  17 maj, 2021

  Wohooo! Vilket flyt! Så snygga saker du hittat. Gillar stilen!

  Jag har ännu inte “vågat” surfa in på de där säljsidorna i samband med bygget. Jag vet att jag kommer att hitta en massa vill-ha-saker. Vi har inte direkt tid att åka och hämta nåt och dessutom vet vi inte riktigt vad vi vill ha. Behöver bygga trädäck och bo in oss först.

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT