Alltså, det där morgonljuset
Inlägget innehåller reklamlänkar till Mio och Cervera

Något jag saknade under alla år vi bodde i radhuset i stan var morgonljuset som lyste in genom fönstren och kastade ljusa skuggor. Egentligen så saknade vi nog dagsljuset hela tiden i radhuset eftersom vi hade fönster åt bara ett håll och stort altantak som skymde ljuset från alla fönster. Gissa om jag kände för att bara slänga mig i vår nya gigantsoffa och ligga och fulstirra ut genom fönstren istället för att klä på mig och dra iväg till jobbet.

Nu har vi många fler fönster och huset ligger lite högt så solen får verkligen härja fritt så här på morgonen, och jag blir liksom alldeles glad när jag kommer ner till vardagsrummet där solen ligger på från båda hållen.

Som ni kanske ser på bilderna så är det lite tomt i skåpen och fönstren och kablarna ligger löst på golvet.. det kommer ordna sig, i sinom tid :-). Jag håller på att dammsuga både favoritbloggar, Instagram och Pinterest efter inspiration och vad jag tycker att vi ska ha i fönstren.. och kablar ska gömmas i kabelkanaler som ligger i förrådet och väntar. I de små vitrinskåpen under teven ska jag bara ställa fina saker.. så snart så händer det :-)

På vår gamla slaktbänk som fick bli soffbord har vi ställt samma vas och samma ljuslyktor som vi hade på soffbordet inne i stan. Vi trivs väldigt bra med den kombinationen och så tycker jag det är så smidigt med sidenblommor som får vara där till vardags, och när jag känner att jag inte har råd eller lust att köpa färska blommor :-). Om du vill plocka ihop en fin bukett av sidenblommor så ta några såna här tillsammans med några såna här, stoppa ner några ormbunksblad och lägg till några blommor med färg så har du en superfin vardagsbukett. Eftersom jag är usel på att sköta blommor så har jag en fuskis-murgröna i fönstret också.

Något som är riktigt kul är att det öppnar en ny inredningsbutik i Enköping den här veckan. Deras nystartade Instagramkonto vittnar verkligen om att det kommer bli en favorit hos mig :-). Mer heminredning åt folket liksom!!

Nähäpp.. nu är det minsann dags att susa iväg till jobbet.. eller rättare sagt.. jag har tidsstyrt detta inlägg så när det publiceras så sitter jag redan i möte :-). Men hörrni.. ha en toppentisdag, för det ska jag ha är min tanke! Pussåkram