Alla hjärtans dag – kommersiellt eller mysigt?
Inlägget innehåller reklamlänkar till Mio, Cervera och Nordic Nest

Happy valentines day! Då var det måndag igen.. här väntar en fullspäckad vecka minsann och vad är väl bättre än att börja med färska jordgubbar och en kopp te i snöstormen? När den där mannen som jag är gift med är kvar på jobbet i Norge så får jag väl helt enkelt fira vår kärlek för mig själv då 😀

Vill du också piffa lite fint så där för dig själv så kan du hitta tekoppen, skålen och ljuslyktorna och på webben.. ett litet klick ifrån dig hjälper mig massor att fortsätta skapa vackra och stämningsfulla bilder och inlägg här i bloggen 🙏🏻🥰.

Nu så här när det är snöstorm ute så längtar jag ändå till att ljusa upp inomhus med nya kuddar, och jag tror att den här, den här och den här ska få bo i vår soffa till våren.

Jag kanske låter bitter men jag bara skojar.. att Micke är kvar i Norge vissa helger är normalt, och för er som tänker att “vänta nu, läste inte jag att han skulle sluta jobba i Norge” så har ni helt rätt, men det blev inte så. Dagen innan hans sista anställningsdag i Norge fick han en förfrågan om att jobba på det sätt som det var tänkt innan Corona-pandemin kom och ställde till det, och han vill gärna prova på det då det är något han velat i många år. Vem är då jag att sätta stopp för det för att jag är mörkrädd och har musfobi 🥴. Det var även det jobbet som fanns med i planeringen när vi flyttade ut på landet så nu inom kort kanske det blir som det var tänkt från början.

Sen får vi se om det fungerar eller om han kommer hem ändå framöver. Jag står till 100% bakom hans beslut, oavsett vad och när. Det är kärlek för mig, att stötta, uppmuntra och peppa varandra till att följa drömmar.

Så.. vad tycker ni om Alla hjärtans dag? Är det enbart en kommersiell företeelse eller finns det något fint med att fira kärleken lite extra? Jag är lite sådär både och känner jag.. jag har inga problem alls med den kommersiella biten, inte heller att det finns en dag som känns lite extra fin, men tycker att det blåses upp lite mycket ibland och med lite onödiga saker.

Igår såg jag två män som stod på Ica Maxi och tittade på nallar med hjärtan hängande runt halsen.. och jag hade haft full förståelse om det var för att ge till sina barn, men på det sätt de pratade förstod jag att det var till deras fruar. Det vet jag inte om jag förstår men jag må vara inskränkt 😆.

Nåväl.. jag köpte hem en bunt rosor, och det erkänner jag glatt att jag gjorde endast för att det är alla hjärtans dag idag, för jag är en tulpantjej ut i fingerspetsarna men till idag blev det rosor. En skål med färska jordgubbar blev det också.. så happy valentines day på mig.. och till min älskade man där borta i långtbortalandet… och till alla er som kikar in här och hänger med i min vardag ❤️