Aktiviteter och upplevelser i Åre

Om du åker till Åre och bor på Holiday Club så kan du tillsammans med hotellet och/eller aktivitetsteamet på Camp Åre göra flertalet äventyrliga aktiviteter. Här nedan kommer ett axplock av det jag upplevde på min winter workation.

Camp Åre tog oss med på en härlig skotersafari på sjön och upp över fjället i ett fantastiskt väder. Jag hade förmånen att åka bakom Julia som körde toppenbra! Att åka på skotersafari med guide är tryggt och du blir utrustad med varma skoterkläder, skor och hjälm. Allt för en trevlig tur i kyla och snö.

Åka zipline över dalgången var äventyrligt och väldigt roligt. Det är verkligen något jag rekommenderar för alla, både barn och vuxna!

Bloggväninnan Elna susar rakt in i bilden :-). Dessa backar fanns i Ullådalen, en kort biltur ifrån hotellet och jag rekommenderar dem varmt. Dessa backar passar både barn, nybörjare och mer avancerade åkare. Långa, breda backar med solen flödande hela tiden.


Att slänga sig utför på slalomskidor som du kan hyra direkt på hotellets skidshop är nog bland det härligaste som finns. Med dessa vyer framför sig så går det inte att göra annat än att njuta.

Att spänna på snöskor på fötterna och traska iväg över sjön och upp i skogen var en spännande upplevelse. Jag var inte riktigt förberedd på att det skulle vara så smidigt att gå med snöskor och att de fungerade så bra att gå både uppför och nedför med. Att stanna i en skogsglänta och tända en brasa att värma sig på var ett både vackert och mysigt inslag i promenaden.

Du kommer inte att få en tråkig stund om du väljer att åka till Åre!!