Adventsmys i mörker och snöyra

161127_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_advent_adventsljusstake_georgjensen_svenskttenn_lussekatt_lussebulle_saffransbulle_pepparkaka-4559

 

161127_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_advent_adventsljusstake_georgjensen_svenskttenn_lussekatt_lussebulle_saffransbulle_pepparkaka-4566

 

161127_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_advent_adventsljusstake_georgjensen_svenskttenn_lussekatt_lussebulle_saffransbulle_pepparkaka-4567

Godkväll i stugorna!

Vilken söndag vi har haft. Vi började vår advent med att bara mysa i soffhörnet, sedan åkte vi till IKEA och handlade lite nödvändigheter till kontoret (jag jobbar som kontorsansvarig på ett IT-konsultbolag och sköter kontor och inredning) och så åt vi julbordslunch och jag ger IKEA’s julbord högt betyg. Om man bara kopplar bort alla stimmande, stojande och stressade människor runtomkring så måste jag säga att vi hade en mycket trevlig lunch med riktigt god mat.

När vi åkte hemåt så ringde jag vår lilla ICA-närbutik och frågade om de hade lussebullar kvar på lager, och då bad dom mig att meddela ungefär vilken tid jag skulle komma så skulle de se till att de var varma när jag kom. DET är service det! Tack ICA Bergvreten :-). Mamma och pappa stannade kvar på kvällsfika och det är så härligt att se att mamma är lika bloggifierad som jag och postar på både blogg och Facebook numera. Woop woop för moderna mammor :-). Lycklig i själen packade jag ner ett gäng blockljus som jag inte använder och skickade med mamma hem tillsammans med tyg som snart blir nya kuddfodral till mig.

Nu ska jag packa ner en av mina kameror och skicka iväg till nytt hem. Säsongen för bröllopsfotograferingar är över och jag går ner till en kamera i väntan på nya samarbetsalternativ i samband med nya varianter. Sen hoppas jag få sambon till soffhörnet för minst ett avsnitt av Reign.

KRAM till er alla som tittar in här. Ni förgyller min dag mer än ni anar!!