Ack du sköna fredagsfeeling

Hej sköna fredag! Igår lyste solen starkt in genom fönstret och gav lite vitamin åt mig och fredagsbuketten :). Idag lyser himlen mest gråmulet men det gör absolut ingenting för det är ändå fredag!!

 

Jag fortsätter även denna vecka och slår ett slag för svenskodlade tulpaner. De är kraftigare, mer hållbara och så känns det lite bättre att köpa något som är odlat på mer miljövänligt sätt. Just dessa papegojtulpaner hittar jag inte så ofta så jag blev himla glad när jag fick tag på en stor bukett av dessa.

Vad händer hos mina kära läsare i helgen? Jag startar helgen med att gå på partaj hos en kollega i Västerås. Åldersskillnaden är markant, men så länge som tanten är inbjuden så hänger jag med *fniss*. Jag var dock tvungen att fråga vad sjutton man klär sig i på krogen nu för tiden (jaaaa, det var verkligen sååå länge sedan jag var ut på krogen….. ) men jag blev lugnad av att de kläder jag normalt klär mig i funkar utmärkt. Pust!

Resten av helgen är ett oskrivet blad, men förmodligen så ska det lagas matlådor för kommande vecka men sen hoppas jag på något litet mys med min honey. För er som vet så är ett cafébesök eller en liten tripp någonstans mer än nog för att jag ska bli nöjd så något ska vi nog klara av.

Så.. jag ville egentligen bara önska alla som kikar in här en riktigt härlig helg!