9:e december

161209_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_juletid_hjarta_svenskttenn-4879

 

161209_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_juletid_hjarta_svenskttenn-4880

Hej och godkväll 9:e december!

Idag är det fredag och jag sitter här, klockan är strax fem och det är mörkt ute, riktigt mörkt. Jag packar min lilla handväska, stryker klänning och ser till att strumpbyxorna är hela, för i morgon vankas det julbord på Grand hotell som traditionen på vårt jobb medför :-). Vill du se bilder från de tidigare två åren som jag varit med så titta HÄR och HÄR!

Min älskling är på sitt andra julbord ikväll så jag har en helkväll alldeles ensam och jag ska försöka fota lite “tekoppsjulbilder” i mörkret, men sen ska jag bara sjunka ner i TV-soffan med en stor kopp te och en skål med granatäpplekärnor (som är ett elände att plocka…).

Jag bara ville egentligen visa mitt söta lilla hjärta som kom upp på väggen vid min datorhörna. Jag har inte figurerat ut ännu vad jag vill ha på väggen bakom datorn, om det ska vara en moodboard eller en stor tavla.. men det lilla hjärtat passar fint där tills vidare. Jag mixar hej vilt mellan silver och mässing så hjärtat är silverfärgat och de fina ljusstakarna som jag ärvt av mina morföräldrar är i mässing, men vet ni, jag tycker om att blanda!

Men nu, dags att försöka få ihop ett stilleben med tekopp, lite tallbarr-grenar och mina nybakta cocosbollar med saffran och apelsin.
KRAM till er alla som tittar in här!