8:e december

161207_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_juletid-4641

 

161207_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_juletid-4663

Godmorgon 8:e december!

Tiden flyger iväg, det är vi nog alla överens om. Jag gör allt jag kan för att njuta varje stund jag får :-)

Häromkvällen var vi till mina föräldrar på middag. När det är kallt ute så ser deras hus ut som ett sagohus tycker jag, som taget ur en tavla eller gammal film. Många gånger har vi firat jul ute på “Madicken-verandan” när frosten har bildat stora fina rosor på fönsterrutorna och de tända ljusen ger oss värme (tillsammans med ett eller annat element också). Det är så himla himla mysigt!!

Drömmen om att flytta ut på landet är stor, både för mig och min sambo, och vi håller koll på hus som kommer ut till försäljning, men just nu är de antingen för stora, för dyra eller ligger för långt bort.. så vi väntar, tittar och ja, vem vet.. en vacker dag kanske vi får njuta av soluppgången över åkrarna, eller ha en egen veranda där frosten bildar snörosor? Tills vidare så trivs vi gott i vårt radhus också, det är vårt hem, inte bara ett hus.. men drömmen lever om något annat.

Ikväll ska jag leka vimmelfotograf hos min väninna Jenny som firar 10-årsjubileum på hennes skönhetssalong. Jag hoppas det kommer massor med människor och förgyller hennes kväll, så jag får mycket att göra :-).