Dan före dan före dan före dan..

151221_knack_julgodis_hus30_1

Försök att ignorera mina gråa hårstrån, det ska åtgärdas inom kort :-/

151221_knack_julgodis_hus30_2

Ja, nu går vi verkligen in i julveckan. Sonen frågade idag om julaftonen kändes som en vanlig vardag när man blir vuxen och julklapparna inte trängs under granen längre och julstrumpan hänger välfylld på morgonen, och ja, visst är det helt annorlunda när man är vuxen mot när man är barn, men jag är säker på att vi får en mysig julhelg ändå :-)

En sak är säker.. för mig är det inte jul om jag inte får en liten klädd julgran så det ska fixas i morgon, och min sambo får ingen julefrid i kroppen förrän han har en plåt med knäck i kylen, så det fixade vi efter jobbet. Vi stod tillsammans och knåpade med julmusik i bakgrunden, riktigt riktigt mysigt!!

Då vi inte ska köpa några julklappar i år utan lägger alla pengar på den kommande resan, så lider jag inte av någon som helst julstress. Det enda jag verkligen måste göra är att koka tomtegröt till julaftons morgon när nära och kära kommer och äter frukost. Det tror jag att jag grejar!

Jag hoppas att ni alla där ute har en jättemysig julvecka framför er. Jag är hemskt ledsen att jag inte kommenterar så mycket som jag vill, men jag läser och tittar massor. I’ll be back in business snart.

20 december, 2015
23 december, 2015

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  21 december, 2015

  Önskar dig en fin jul, ifall jag inte hinner titta in här innan dess!

  Kram Lena

 2. Svara

  Rania { Rania Maria Photography }

  22 december, 2015

  Visst var julen mycket mer magisk som barn, och december världens längsta månad. Nu går allt så himla fort. Jag har inte hunnit förstå att det är jul om några dagar, och inte har jag speciellt mycket julkänslor heller, vet inte riktigt varför.

  Knäck har vi minsann också kokat, samt bakat lussekatter så det är ju alltid något! Vilken fin träbricka – var är den ifrån? Jag älskar verkligen trä!

  Och du, grått hår är ju så himla vackert – embrace it säger jag!

  Svar: Åh tack så mycket Ulrica! Vad kul att de uppskattas, det känns som jag kommer fortsätta med dem under 2016 också :) Kram och God Jul!

  • Svara

   Ulrica

   23 december, 2015

   Träbrickan är ett loppisfynd :-).
   KRAM

 3. Svara

  Baerbel

  2 januari, 2016

  such a lovely picture of you! Thanks to google translate I even understand your writing

LEAVE A COMMENT