Dan före dan före dan före dan..

151221_knack_julgodis_hus30_1

Försök att ignorera mina gråa hårstrån, det ska åtgärdas inom kort :-/

151221_knack_julgodis_hus30_2

Ja, nu går vi verkligen in i julveckan. Sonen frågade idag om julaftonen kändes som en vanlig vardag när man blir vuxen och julklapparna inte trängs under granen längre och julstrumpan hänger välfylld på morgonen, och ja, visst är det helt annorlunda när man är vuxen mot när man är barn, men jag är säker på att vi får en mysig julhelg ändå :-)

En sak är säker.. för mig är det inte jul om jag inte får en liten klädd julgran så det ska fixas i morgon, och min sambo får ingen julefrid i kroppen förrän han har en plåt med knäck i kylen, så det fixade vi efter jobbet. Vi stod tillsammans och knåpade med julmusik i bakgrunden, riktigt riktigt mysigt!!

Då vi inte ska köpa några julklappar i år utan lägger alla pengar på den kommande resan, så lider jag inte av någon som helst julstress. Det enda jag verkligen måste göra är att koka tomtegröt till julaftons morgon när nära och kära kommer och äter frukost. Det tror jag att jag grejar!

Jag hoppas att ni alla där ute har en jättemysig julvecka framför er. Jag är hemskt ledsen att jag inte kommenterar så mycket som jag vill, men jag läser och tittar massor. I’ll be back in business snart.