4:e december

161204_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_julmarknad_biskops-arno-4609

Att få åka på julmarknad är något jag uppskattar jättemycket. Att få se kreativa människor visa upp och sälja sina alster, alltifrån eget badsalt, ullsockor, smörknivar, dekorerade ljus och ända till fårskinn, silversmide och mycket mycket mer. Jag har själv stått på julmarknader och försökt sälja mina handgjorda julkort och andra juldekorationer och vet hur svårt det är då det oftast kostar någon krona mer än det massproducerade i butikerna. Även om en inte har råd att köpa så stanna gärna till och beröm hantverket, jag vet att det värmer!

161204_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_julmarknad_biskops-arno-4611

Idag åkte vi i familjen till Biskops-Arnö på en ny julmarknad som ingen av oss varit på tidigare. Den var belägen i källarvalven under husen och det var jättemysigt att trängas med andra besökare och ta en liten fika i matsalen där veden sprakade i den stora öppna spisen.

161204_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_julmarknad_biskops-arno-4616

Marknaden var ganska liten så det blev en kort visit, men med mig hem fick jag den traditionsenliga misteln och något som kommer hålla mig varm i vinter, men det får ni se en annan dag för dom förtjänar ett eget inlägg :-)

161204_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_julmarknad_biskops-arno-4622

Biskops-Arnö är en folkhögskola och byggnaderna är jättefina! Hit åker jag gärna igen. Och framför allt så känner jag att jag måste åka dit och fotografera omgivningarna, för det var väldigt vackert.