21 grader i solnedgången

160713_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_semester_gotland_tofta-8334

 

160713_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_semester_gotland_tofta-8338

När vi började resan över mot Gotland så blåste det halv storm och jag glömde såklart min tröja i bilen på bildäck men som tur var så fick jag låna Stefans tröja en stund :-). Vilken gentleman till svåger jag har, han huttrade i t-shirt och jag njöt av att titta över relingen när vi åkte ut ifrån Nynäshamn.

160713_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_semester_gotland_tofta-8334

Efter att ha stått en stund i blåsten ( följ mig gärna på Instagram ulrica_tekopptillbergstopp.se för att se hur fina jag och svägerskan blev i blåsten *S* ) så gick vi in till skeppsrestaurangen och åt lunch och spelade kortspel tills vi kom iland på Gotland.

160713_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_semester_gotland_tofta-6873

 

160713_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_semester_gotland_tofta-6895

 

160713_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_semester_gotland_tofta-6877

 

 

160713_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_semester_gotland_tofta-6888

 

160713_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_semester_gotland_tofta-6896

 

160713_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_semester_gotland_tofta-6889

Äntligen framme på vackra Gotland

Svägerskan, jag och Gustav satt i bilen från färjan mot Tofta camping och sa att allt var så vackert. Kul när även en 10-åring ser att naturen och omgivningarna är fina, härligt att lyssna på. Då vet man liksom.. det ÄR fint :-)

Väl framme på campingen så satte vi upp förtält åt de andra, markisen på husbilen, plockade fram lite småsaker och grillade, som sig bör på sommaren såklart *S*. Efter middagen gick vi alla ner mot stranden för att titta hur det såg ut. Jag i både kofta och vindjacka, Micke i badkläder. BURR!!

Jag fokuserade på kameran och nöjde mig med att stå barfota i vattenbrynet medan Micke och killarna badade för fullt i det 21-gradiga vattnet. Jag är absolut ingen badkruka men vill gärna ha lite värme i luften för att hoppa i och bada. VAR ÄR SVERIGES SOMMARVÄRME???? Hur som helst, när solen började gå ner gick vi tillbaka till våra små boenden och spelade kort tills vi inte såg färgen på korten längre, då kröp vi i till sängs.

Nu har det blivit torsdag redan och det kryper i hela kroppen på mig. Nu vill jag iväg och utforska Gotland, men jag vet att dom andra i sällskapet är sugna på sol och bad så jag får snällt stilla min “Hållén-rastlöshet” (som är en känd åkomma bland släkten på min pappas sida ) och bara njuta :-). Jag undrar bara när min älskling tänker vakna så vi får äta frulle!

Ha en mysig torsdag, för det tänker jag ha!

Spara

13 juli, 2016

RELATED POSTS

9 Comments

 1. Svara

  Hanna

  14 juli, 2016

  Åh, vackra Gotland. Vi var där hela familjen tidigare i somras. Älskar den där ön! Undrar dock också var sommaren är. Det blåser ju så kallt.

  • Svara

   Ulrica

   15 juli, 2016

   Är det alltså fler än jag som fryser den här sommaren. Huga!!

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  14 juli, 2016

  Men jisses! Sista bilden!!!! En riktig fullträff! Så vackert och perfekt återgiven genom din lins!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   15 juli, 2016

   Tack snälla du, vad glad jag blir :-). KRAM

 3. Svara

  Ekenäsliv

  14 juli, 2016

  Så magiskt vackra bilder!
  Gotland är en riktig pärla:))
  Ha ha ha, känner igen det där när det börjar klia i kroppen :)
  Ha de fint!
  Kram Anna

  • Svara

   Ulrica

   15 juli, 2016

   Tusen tack, snälla du :-). KRAM

 4. Svara

  Katarina

  14 juli, 2016

  Men ååååå…åååå vilka bilder! Vill tebaks!!
  Underbar bild på dig där vid relingen….det är minsann fler än du som är duktiga på att fota..;)

  Ha en fortsatt underbar semester!
  kram Katarina

  • Svara

   Ulrica

   15 juli, 2016

   Tusen tack, rara du :-). Vad du är gullig!!
   Micke hälsar och tackar.. för första gången så tog han kameran ur händerna på mig och tog en bild utan att jag behövde be om det, så det var riktigt kul och högst oväntat :.). Men jag tycker själv att den blev riktigt bra!
   KRAM

 5. Svara

  Finurliga fröken

  14 juli, 2016

  Så vackert! Jag har aldrig varit på Gotland men drömmer ständigt om att få åka dit någon dag och utforska. Hoppas du snart får göra de. Ska bli spännande att se dina bilder och läsa dina tankar. Kram

LEAVE A COMMENT