20:e december

Inlägget innehåller pressutskick i samarbete med Elisabeths ostbod


Elisabeths ostbod här i Enköping är välkänd bland de som älskar ost, kex och andra delikatesser. Jag vet att det finns de som åker hit från andra städer för att köpa det som inte finns någon annanstans. Nu till jul har vi på mitt jobb anlitat henne för att plocka ihop våra julklappar och när vi skulle hämta dem tidigt en morgon så fick jag med en liten “bloggpresent” till mig och älsklingen.

Att dricka bubbel och äta kex och ost på en tisdag hör inte till vanligheterna hemma hos oss, och i ärlighetens namn så är det lätt-cider i glasen så de kunde jag lätt hinka i mig framför teven :-).

Den ostbricka vi fick hem kallas jullovsbricka och innehöll ett paket kex, en körsbärsmarmelad samt fyra ostar (Stilton, Brie, Whiskycheddar och Tallegio) och det var inte fy skam att sätta fram på bordet.

Vill du köpa delikatesser som håller väldigt hög kvalitet i en mysig butik där personalen är oerhört glada och sociala jämt så lova att göra ett besök hos Elisabeth och hennes medarbetare. Du kommer INTE att gå därifrån tomhänt eller besviken, det lovar jag!!

Stort tack för den goda och fina ostbrickan. Min favorit blev whiskycheddar med körsbärsmarmelad. Alldeles för enkelt att bara äta.. bara en liten skiva till :-)

Inlägget innehåller pressutskick i samarbete med Elisabeths ostbod