2 december: Julbord på Grand hotel

I går var det återigen dags för jobbets traditionsenliga julbord på Grand hotel. Det är enormt pampigt och så lyxigt att få klä upp sig ordentligt och känna att man är på ett väldigt speciellt ställe. Helt ärligt dock så skulle jag även kunna tänka mig att uppleva något nytt nu men traditioner är också viktiga att bibehålla såklart.

De klädda julgranarna och blomsteruppsättningarna är fenomenala.. alltså kolla den ovanstående uppsättningen som dignar på den lilla foten. Magiskt!!

Julgranden som står i foajén går ända upp i taket och syns på lång väg. Undrar om jultomten får komma dit och slå sig ner i sin fåtölj precis när han vill?

Vi är över 100 anställda nu på Basalt och får äran att sitta i den stora spegelsalen. Kolla in kandelabrarna med de vackra glaslyktorna på. Såååå vackra!! Det första i matväg jag högg in på var sill, cheddarost, hemmagjord stark senap, varmrökt lax, laxsallad… sen försvann tiden iväg galet fort så jag hann aldrig ge mig in på de varma rätterna utan fick nöja mig med ett par chokladpraliner innan det var dags att ta tåget hem igen.

Jag är otroligt lyckligt lottad som får jobba på ett företag som satsar på sin personal på det här sättet. Tack till alla inblandade för en trevlig kväll.

I dag har det varit övningsdag med Återsken hela dagen, så nu är både huvud och röst trötta. I morgon är det dags att jobba med flera projekt. Jag förstår inte hur vi ska få ihop det men det blir en tidig morgon, om vi ska hinna njuta lite av att fira första advent också.