16:e december

Godkväll 16:e december

Idag var jag och älsklingen och köpte några få julklappar till våra barn. Vi har bestämt att lägga våra julklappspengar på upplevelser tillsammans istället för att köpa en massa saker bara för att.. så i mars åker vi till Lofsdalen tillsammans. Vi blir totalt 12 personer som ska bo i en stor stuga längst uppe vid fjället och vi alla längtar som tokiga :-). Jag ser nästan mest fram emot att få visa väninnan Annika fjällens magi då hon aldrig upplevt Sveriges fjällvärld. Jag hoppas att jag inte går totalt bananas och gör så att hon blir alldeles mörkrädd för min fascination av fjällen :-).

Men hur som helst, julklappar var det ju. Vi hade ju bestämt att inte köpa något förutom resan, men jag blev tvungen att erkänna att det kändes lite tomt att inte ens få slå in en liten liten julklapp till barnen och då är det ju himla tur att båda två är vuxna och har flyttat hemifrån för då kan vi verkligen köpa något vettigt, något som de behöver och hade köpt ändå. Nu kan jag ju inte avslöja för mycket men jag kan säga att julklapparna kommer att användas väl och främja vänskap och gemenskap.

Jag köpte även en “julklapp” till mig själv, ett underställ i ren merinoull, så jag kommer att kunna hålla mig varm i vinter under skidresor, fotopromenader och kvällspromenader.

Och för att få lite ytlig kärlek också så lyckades jag efter hiskeligt många år få min sambo att köpa sig ett par chinos i slimfit-modell. Jag är ju såklart partisk men han har en riktigt snygg form men klär sig alltid i lite för lös-sittande kläder och nu när kläderna i garderoben nästan ramlade sönder av sig själva så var han tvungen att köpa något nytt och nu blev han lite modern på köpet :-). En ny skjorta landade också i påsen och ni kommer att få se på julafton hur fint vi kommer att matcha varandra.. nästan som likadana mysoveraller på campingen :-).

Men nu hörrni.. ska vi njuta av lite Gåsmamman på TV och crepes till middag. Ha en supermysig fredagkväll.