14:e december

141220_uh00203

 

141223_hus30_uh00584

Godmorgon 14:e december

Igår var det luciadagen och den började väldigt vackert med magisk soluppgång och träden tyngda av vit snö, och avslutades med ösregn och hala vägbanor.. så trist när träden återigen är mörka och osynliga i mörkret.

Igår njöt jag av godsaker av alla de slag och idag sitter jag här och dricker te som en galning för att stävja sötsuget :-)). Jag har den eländiga sammansättningen i kroppen att jag behöver nästan bara titta på en påse bullar så går jag upp ett par kilo.. riktigt orättvist!!

Idag när jag åkte till jobbet så såg jag ett stjärnregn, jag höll nästan på att köra i diket för att jag inte kunde sluta titta. Jag vet inte hur många stjärnor som föll på himlen över åkrarna men det var magiskt. När jag kom till jobbet berättade en kollega att hon sett samma sak när hon var ute i stallet i morse. Mäktigt!!

Idag är det exakt 10 dagar kvar till julafton och det märks på jobbet, det blir lite lugnare för varje dag som går, och hemma så bara njuter jag och slappar hej vilt. Jag tror att min lathet hjälper mig för jag blir näst intill aldrig stressad över någonting :-). Vill jag ligga i soffan och glo på TV i flera timmar så gör jag det helt utan dåligt samvete.

Idag är det onsdag, en ganska ordinär onsdag, som kommer att bestå i jobb som vanligt, hem och laga middag, röja undan lite grann inför städningen i morgon, ett träningspass och ja, inget speciellt FÖRUTOM att jag ska på gynekolog-kontroll vilket ger mig total ångest. Jag AVSKYR såna kontroller och har sovit som en kratta i natt och är jättenervös. Huga :(.