13:e december

161213_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_lucia-4020

 

161213_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_lucia-4023

Godkväll 13:e december

På jobbet idag fick vi besök av Enköpings lucia samtidigt som vi hade julfika och julklappsutdelning. Det är sånt här jag brinner för att anordna i min roll på jobbet, det är det som får mig att verkligen trivas :-). Och på tal om att trivas, den soluppgång vi hade i morse och ljuset som reste sig bakom de snötyngda granarna var helt magiskt. Jag hade tyvärr ingen möjlighet att ge mig iväg från kontoret men bästa Maria har fångat detta precis som jag såg det, så titta in till henne och njut, både av de fantastiska bilderna men också hennes viktiga ord om julstressen.

161213_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_lucia-4030

Julklappen som vi fick har vi beställt ifrån Elisabeths ostbod och de är verkligen supersmarriga. Vi har beställt därifrån tidigare och man kan inte annat än bli nöjd :). Det finns kex, ostar, fudge, lakrits, marmelad, ostar och mycket mer gottgott!!

Det har varit en riktigt mysig luciadag idag! Att dessutom få avsluta den med några avsnitt av Reign i TV-soffan med älsklingen och katterna, det är perfekt!

12 december, 2016
14 december, 2016

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Rania {Rowan Tree}

  13 december, 2016

  Åh så mysigt, minns inte när jag såg på ett lucia framträdande sist. Borde ändra på det till nästa år…

  Svar: Jaaaa haha men, det var ju så fint ute – jag har bara dokumenterat det jag sett :D Sambon kör också med Fuji, de verkar riktigt, riktigt bra så inget fel i det tycker jag! Fotosvacka tror jag många av oss har såhär när vintern och mörkret kommer, speciellt om man som du har ett “vanligt jobb” om dagarna. Då hinner man ju inte med att vara ute så mycket när det är ljust. Fast ni har i alla fall galna mängder snö!!

  Det är också viktigt att komma ihåg att ge sig själv andrum, och alla bilder man tar Kan Inte vara ens bästa. Men ja, när man har lust blir bilderna per automatik mycket bättre – så är det för mig med. Det gäller att komma på vad som får fram lusten igen, men sen ibland är det inget speciellt utan man behöver en svacka. Det kan inte finnas toppar utan att det finns dalar osv ;) och OJ vad toppar vi kommer se i Åre! Snackar meeeeer än gärna foto så det kommer vi säkert kunna prata mer om och fotohänga lite tillsammans! Åh alltså jag längtar så jag dör, ska bli så otroligt roligt. Kram! <3

 2. Svara

  Julia @daysbyju

  13 december, 2016

  Det såg riktigt härligt ut! Och vilken julklapp.

LEAVE A COMMENT