1.. 2.. 3.. tjolahopp!

141217_UH00171

 

141217_UH00183

Foto: Nikon D800 : Nikon AF-S 50mm/1.4 G.
Bilder tagna av Linda Göthberg

Igår verkligen vräkte det ner snö hos oss och det är så vackert och energigivande!!
Jag hade på mig en klänning till jobbet som jag verkligen gillar och bad Linda att ta en dagens outfit på mig ute i snön. Hur de bilderna blev får ni se en annan dag, för jag var bara tvungen att fåna mig och jubelhoppa över att det faktiskt snöar :).

Ni får ha överseende med mitt fåniga leende och håret som inte alls “fladdrade” som jag hoppades på när bilden togs :).

Men jublar, det gör jag.. för jag älskar snön. Det blir så ljust och krispigt!!
Att hoppas att den får stanna gör jag men tyvärr så ligger det väl inte kvar till jul..

Idag är det torsdag, och torsdagar betyder hemstädning.. jag älskar att komma hem dessa kvällar efter jobbet när jag vet att huset är nystädat. Det är den bästa personalförmånen som jag har!!

Jag hoppas att ni har det fint så här på en vintervacker torsdag!

17 december, 2014
19 december, 2014

RELATED POSTS

5 Comments

 1. Svara

  Annelie

  18 december, 2014

  Jag tänkte på dig när det snöade så stora tjocka flingor. Förstod att du jublade.
  Själv höll jag mig inne och tänkte soliga tankar *S*
  Fast även jag tycker att det är fantastiskt vackert ute just nu. :)
  Kram

 2. Svara

  Susanne

  18 december, 2014

  Hejhopp!!
  Härligt med lite snö och allt ljus vi får men jag föredrar nog våren och sommaren om jag måste välja även om det är såå vackert med snö. Hoppas också den ligger kvar över julen:)

  Kram vännen

 3. Svara

  Helén i Vilrummet

  18 december, 2014

  Å vad härligt med lite snö. Det blir så ljust och fint! Klart man blir glad och vill tjola-hopp-hoppa lite. Jag hoppas verkligen att snön blir liggande hos er till jul och det kan komma några flingor här också.
  Kram Helén

 4. Svara

  fru vardag

  18 december, 2014

  Men va härligt det ser ut. Jag tycker bilderna är hur sköna som helst, helt klart bästa dagen outfit jag sett på länge;). Ville bara skriva att jag har en vän som har följt Olgas bok och tips. Hon är super nöjd med böckerna. Kram Gabriela

 5. Svara

  Hem & Trevligheter

  18 december, 2014

  Så jädra härlig bild! I lööööve you, tjejen!

  Kram Linda

LEAVE A COMMENT