Vykort ifrån vardagen

Hej svejs ifrån Fårö!

Med åtta vuxna och en liten 1,5-åring som ska vara precis överallt och testa precis allt så hinns det inte riktigt med att fota och blogga på det vis som jag skulle önska, så jag får flika in med lite små vykort ifrån vardagen emellanåt istället :-)

Idag cyklade hälften av oss från Sudersand till Langhammars raukområde, en väg på 1,7 mil enkel resa. På vägen dit var det sol och fint men ju närmare havet vi kom, desto mer började det blåsa och så började det stänka lite lätt. När vi kom fram och parkerade cyklarna och mötte upp de andra så regnade det rätt friskt, men vi trotsade dropparna och gick och tittade på raukarna.

På vägen tillbaka regnade det riktigt rejält så när vi var tillbaka på campingen var vi blöta som om vi hade badat med kläderna på. Lite mindre mysigt men ett ganska kul äventyr. Nu har vi haft en lugn kväll vid campingen, med kortspel, middag, dusch osv..

Ha det gott, vi ses snart igen! Pussåkram

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Anette

  21 juli, 2020

  Hej
  Besök Ekviken på Fårö för bad.
  Tips på besöksmål på Gotland: Furillen, Bläse, Rute Stenugnsbageri. Det finns många fina ställen

  • Svara

   Ulrica

   23 juli, 2020

   Tack snälla Anette för tips.
   Ekviken cyklade vi förbi några gånger men det var inte riktigt så varmt så vi badade, men vi var där.
   Rute-bageriet ville jag till i år igen men det är lite trixigt att komma fram med husvagn så vi fick hoppa över det den här gången.
   Furillen och Bläse ska vi se om vi kan komma till :-).
   Kram på dig

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  23 juli, 2020

  Perfekt att ha cyklar med på husvagnssemester för att lätta kunna göra utflykter. Låter mysigt. Även om inte regnet låter så mysigt ;-)

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   23 juli, 2020

   Ja, det var suveränt att ta med cyklarna, men vi ska köpa nytt cykelställ har vi upptäckt, för det vi har nu gör det lite svårt att få fram saker ur förvaringskofferten. Det var bara en stor regnskur men annars har vi klarat oss väldigt bra från regnet tycker jag nog :).
   KRAM

LEAVE A COMMENT