Visst kan man duka fint i en husvagn

Det här inlägget hade jag planerat att lägga in tidigare innan sommaren.. men tänk så det kan gå och andra saker kommer emellan.

Jag har hört att i en husvagn behöver man inte ha fina saker, men varför då tänker jag? Jag tycker att det är minst lika kul att duka fint och ha fina ljuslyktor och kuddar i husvagnen som hemma :-)

Nu ikväll börjar jag nämligen tömma vår älskade lilla husvagn på saker på grund av att vi sålde den i lördags. En familj skickade SMS på morgonen, kom inom en timme och tittade på den, åkte iväg och tittade på en annan husvagn och kom sen tillbaka och köpte våran :-)

Så nu står vi helt utan husvagn och vintersäsongen börjar om 6 veckor.. dags att börja leta för fullt efter en ny till oss. Näe, någon spritt ny blir det inte, någon sån ekonomisk möjlighet har vi inte.. men nåt ska vi väl hitta på.. hoppas vi!! Anledningen till att vi säljer denna och letar ny är för att den nuvarande inte riktigt håller värmen när vi vintercampar. Det går alldeles utmärkt enstaka nätter eller om det inte är superkallt, men vi som vistas ganska ofta i Säfsen på vinterhalvåret vill ha något som inte gör att framförallt Micke får ont i ryggen för att det drar kallt längs ytterväggen vid sängen.

Så.. let the jakt på en ny begin :-)