Vill du hyra stuga på Wasavägen 10 i Lindvallen?

Min kollega Leo hyr ut nedervåningen på hans stuga i Lindvallen och om just du letar en större stuga nära skidbackarna eller bara för att mysa så har du verkligen hittat rätt här! Häng med och se vad du hittar i stugan som du även kan läsa mer om och boka HÄR.

Hela stugan vetter mot skidbackarna i Lindvallen så utsikten är verkligen spektakulärt härlig. Stugans utsida känns riktigt lyxig och jag får erkänna att det är en av de stugor man åker förbi och tänker att “wow, tänk om jag fick bo så där” :-)

Vill man grilla, dag som kväll så passar det utmärkt att hänga nere vid grillplatsen som är utgrävd i tomten och inbäddad i stora stenblock med bord och bänkar. Här sitter du i lä och har skidbackarna som utsikt när du grillar och äter. Helt magiskt faktiskt!!

När det är dags att gå in och värma sig så kliver man in i hallen som öppnar sig rakt in till hela stugan. Det är en öppen planlösning som känns rymlig. Vi var totalt 8 vuxna och 1 barn här och det kändes aldrig trångt.

När man står och lagar mat eller diskar i köket så kan man spana på skidbackarna som ligger rakt framför fönstret.. sämre utsikt kan jag tänka mig :-)

Matbordet rymmer totalt 10 personer och här hängde vi mestadels av tiden, både med frukost, middag, kortspel och korsordslösning. Så himla trivsamt!

Om man vänder blicken så ser man matgruppen bort emot vardagsrumsdelen som delas av en magnifik kamin som gjorde att det blev otroligt varmt och gosigt i stugan på kvällarna.

I soffan hängdes det framför padelmatcher, barnprogram och mys. Jag räknar med att man kan få plats ungefär 4-5 personer i soffan men man kan lätt sitta vid bordet också om man ska se på TV. Nu kanske man inte hänger i soffhörnet så mycket när man är i fjällen, men ändå :-)

Om man sitter i soffan så har man bra översikt mot köksdelen.

I stugan finns det tre sovrum. Det ena sovrummet har dubbelsäng och utgång till spabadet. Sen finns det ett sovrum med två våningssängar, samt ett sovrum med två våningssängar där nedre sängen är bredare så man kan sova två vuxna där nere och en i överslafen. Alla rum var rymliga.

Det finns ett badrum med dubbla handfat, toalett, dubbla duschar och bastu. Utöver detta finns det en mindre toalett med handfat. Bastun hann vi aldrig testa dock :-)

Bästa avslutningen på dagen måste vara att plocka av locket till spabadet och krypa ner, och med den utsikten kan det ju aldrig gå fel. Här kan man sätta 6 personer utan problem.

Som sagt.. behöver du en stuga i Lindvallen så ha denna i åtanke, rekommenderar den varmt!! De närmaste inläggen framåt kommer även innefatta en del tips på vad du kan göra när du är i Lindvallen.