Vilket totalt ödslande av tid
Inlägget innehåller reklamlänk till Adlibris

Ja, ungefär så kände jag för den boken vi fick i uppgift att läsa inför vår bokcirkelskväll hos Marika.

När vi kom till Marika så var det så fint dukat i uterummet och fördrinken var förberedd så Rebecka fick i uppgift att hälla i juice och bubbel i glasen. Läckra alkoholfria drinkar med rosa flamingoformade iskuber (fnissade gott åt det), frysta mangokuber, mangojuice och bubbel fick vi njuta av. Mums!!

Jessica och Boel diskuterar boken bland allt annat mellan himmel och jord som vi babblade om :-).

Vi läste alltså Mot San Francisco av Clara Clementine Eliasson. Jag säger inget mer om boken än, du får hålla ut ett par dagar tills min riktiga recension kommer!

Marika hade gjort en helt suveränt smarrig höstsoppa med lax, räkor, saffran, chili och en massa andra saker.. jag ska försöka klämma ur henne receptet så ni kan få ta del av detta också. Jag vill också äta den igen så det så! Och jag vet att Micke skulle gilla den massor så den kan bli toppen i vintermyset.

På tal om vinter.. -4 grader i morse, is på rutorna och det ryktas om snö. Micke väckte mig med ett SMS med en kräk-emoji över att i Oslo var det alldeles vitt på marken.. vi har lite skilda åsikter om snö, han och jag :-). Jag har tagit kontakt med folk i närheten av där vi bor för att säkerställa att vi kan få hjälp med att ploga snö ifall kung Bore bestämmer sig för att ge oss en bister vinter den här säsongen!

Stort TACK alla goa tjejer för en jättehärlig och energigivande kväll. Jag ser redan fram emot nästa kväll tillsammans med er!!