Vilken underbar sommarkväll

Att sitta ute hela kvällen, med gofika och goa vänner.. ja, det är väl liksom livet väl?

Eftersom det var så varmt ute så ville jag inte duka fram något innan alla hade dykt upp, med rädsla för att få ha flytande smör på mackan eller dricka varm dryck.. så när alla kommit hjälptes vi åt att skära grönsaker, fylla på bröd och lägga upp pålägg.. så himla mysigt när alla sprang omlott i köket och fixade olika saker.

Sen satt vi i kvällssolen ända tills den gick ner bakom träden. Vi pratade, gapskrattade och hade det allmänt jättemysigt. Alla tjejerna tyckte att vi bodde så fint, totalt 100% annorlunda än radhuset i stan, och de tyckte att det var helt rätt att flytta ut på landet så de bekräftade vårt beslut på riktigt, vilket känns skönt, för dessa tjejers åsikter och synpunkter väger mycket tungt för mig. De betyder massor i mitt liv!

Titta vilka superfina inflyttningspresenter vi fick!! En kruka med lavendel och andra små fina sommarblommor, och den som tittar noga kan se en cykel i krukan, som representerar vårt nyfunna intresse för att vara ute och cykla :-). Jag fick trädgårdshandskar vilket verkligen behövs efter att ha tagit i brännässlorna med trasiga handskar. Vi fick även lite te och godis, och ett jättefint litet insektshotell som jag ska hänga upp ute vid vedboden tror jag. Där kan insekterna gärna få bosätta sig.

Stort TACK för en helt underbar kväll ♥️

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  4 juli, 2020

  Vilken härlig kväll. Mysigt med lång vänskap!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   7 juli, 2020

   Ja, och det finns ju fler som jag numera kallar för långvariga nära vänner.. eller hur ♥️.
   Vi måste ses mycket oftare än så här.. det är ju lite löjligt nästan!!
   KRAAAM

 2. Svara

  Lillis

  8 juli, 2020

  Det var verkligen en jättemysig kväll vi fick hos dej med både vädret och fikat, och kul att du gillade presenterna, vi tyckte att det var så du allting.
  Nästa år är det ju inne på 25:e året sen vi började umgås som junta, vissa av er umgicks ju innan och gick även i skolan tillsammans, men nu måste vi tänkta till för vad vi ska hitta på till 25-årsjubileet :-)

  Vi får klura till dess.
  Kram Lillis

  • Svara

   Ulrica

   8 juli, 2020

   Jajamensan, det måste vi absolut klura på :).
   KRAM

LEAVE A COMMENT