Vilken semestervecka vi har haft!!

Oj oj oj, vilken underbar vecka vi har haft tillsammans, hela stora familjen!! Jag har så himla många bilder och inlägg att visa er, och nu när jag kom hem har jag suttit med en stor kopp te och redigerat bilder och skapat en hel bunt med utkast som nu ska fyllas med lite text också, sen kommer ni att få hänga med på allt roligt vi hunnit med.

Det fanns en del saker vi inte hann med också, men ibland går tiden lite fortare än vad vi hoppas på :-). Jag hoppas dock att du kikar in här igen för de närmaste dagarna kommer ni att få massor med sköna inlägg från vår vecka på Gotland [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

Men nu måste jag först gå ut och ge vår trädgård lite kärlek och se vad som hänt sedan vi åkte.
Puss å kram

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Marie Karlsson

  25 juli, 2020

  Ohh så härlig vecka, vi åker till Gotland nästa lörd så om en vecka och ser fram emnot det

  • Svara

   Ulrica

   27 juli, 2020

   Åh vad mysigt, jag hoppas att ni får det alldeles underbart på ön!!

LEAVE A COMMENT