Vilken “jobbig” och mysig lördag
Tack Fanny för bilden på mig!

Vilken lördag. Det gick fort och smidigt att packa ihop husvagnen och förstugan, så vi kunde sitta och njuta av solen och grilla till lunch en bra stund innan vi packade ihop det sista av våra saker och lämnade vännerna kvar som skulle fixa lite till med deras plats innan de åkte hem.

De håller på att bygga nya stugor vid campingen så det var lite småtrixigt att ta sig ner för berget med husvagnen, men till sist så var vi nere på vägen och kunde rulla hem vagnen. Hejdå Säfsen och den underbara Dala-naturen, ses senare i höst igen!

När vi kom hem så väntade Denise, Adam och William på oss och de hade köpt med sig grejer till en hel grillmiddag. Mina föräldrar och min lillebror Andreas kom också över och åt middag med oss.

Mamma pratar med svägerskan i telefon och avhandlar Coronaläget.. jag tror inte att någon liksom kan värja sig och inte diskutera eländet. Hela världen är upp och ner på riktigt..

Ser ni fusk-lupinerna i vasen? De finns på IKEA och jag tyckte att de passade utmärkt i den stora vasen. Det är så skönt att kunna ha något i vasen även de dagar som det inte är färska blommor där :-)

Nathalie fixar sallad till maten.

.. och lilla Wille gör vad Wille gör bäst.. busar och pillar på sånt man inte får :-). Luckorna till kakelugnen är jättekul att slå med.

Det blev en ruskigt tidig kväll då vi var supertrötta efter hela dagen i Säfsen och lilla Wille jobbar på sina sovrutiner och behövde åka hem för att somna i sin säng. Men åh, vilken jättebra lördag.. umgås med både vänner och familj.. jag är påfylld med massor av energi :-)

Och nu är det söndag, jag vaknade redan före fem i morse och kunde inte somna om.. och idag är det inte vilken dag som helst, för det är älsklingens födelsedag.. hipp hipp hurra min babe <3