Vi närmar oss advent

11952725_10152981170251338_133046918167648414_o

Ett första steg mot alla underbara julblogginlägg kommer här.. när Blossa släppt sin årets glögg.
Så här skriver de själva på Facebook om sin glögg:

Dear glöggvänner!
Låt oss presentera: BLOSSA 15 Earl Grey!

Årets smak har inspirerats av te-älskande England och har tillverkats i samarbete med The London Tea Company. Den har en framträdande doft av citrus och te med frisk och söt smak. BLOSSA 15 finns i beställningssortimentet fr.o.m. 1 oktober och kostar 99 kronor. Lovely!

Jag älskar glögg och jag älskar Earl Grey och vi bloggerskor älskar ju rent instinktivt blått så det här måste ju bli succé, eller hur?!

MUMS!

—————————————

I går förmiddag kom jag hem från sjukhuset, har rätt så ont och är stel som ett kylskåp men himla glad och nöjd. Detta var mitt sista steg ( i alla fall för några år framöver ) efter min Gastric Bypass. Jag har haft problem med infektioner och värmeutslag under min byst så nu har jag gjort ett lyft och tagit bort en hiskelig massa onödig hud. Dock får jag ganska små bröst men de kommer att vara friska. Skönt!!

Så.. just nu håller jag mig i stilla läge med korta korta promenader i friska höstluften, men kameran och bloggandet vilar lite grann. Det gör helt enkelt för ont att lyfta armarna än så länge.