Vi fick se snön för första gången

Halloj från Lindvallen i Sälen!

Helt ärligt ska jag säga att ingen av oss trodde att det var en snögnutta på marken i Sälen ännu, men vi hade ändå packat med oss varma kläder för att kunna vara utomhus. Vi blev glatt överraskade när vi kom fram och såg att det ju visst var lite härlig snö på marken :-)

Vi kom fram sent på torsdagkvällen så i fredags började vi med en promenad från stugan ner till Experium för att handla lite och få frisk fjälluft! William hade fullt upp med att plocka snöklumpar och hålla sig på fötterna på den isiga vägen!

Vi har bott i min kollega Leo’s stuga. Han hyr ut nedervåningen som innehåller 10 bäddar, utespabad och en riktigt härlig utsikt över fjällen. Kika in på länken vetja, om ni letar stuga i Sälen!!

Här hittar du stugan: http://www.wasavagen.se/

Vi gick förbi Fäboden i Lindvallen som dessvärre inte hade öppnat än för säsongen, men det såg jättemysigt ut och det var skönt att bara traska runt och titta där.

Om man tittar ut genom fönstret i stugan så är detta utsikten.. rakt upp över Lindvallens skidbackar. Så himla fint, och helt ärligt har jag nog aldrig bott i en stuga där man varit så nära och haft sån öppen utsikt över backarna. Riktigt läckert!!

På eftermiddagen åkte nästan hela gänget iväg till äventyrsbadet med William, medan jag och mina föräldrar åkte iväg för att hitta lite naturbilder. På kvällen var vi alla rejält möra och middag med lite bubbel var ungefär allt vi orkade göra :-).

Vad vi hittade på resten av helgen, och hur stugan ser ut.. det får ni se inom kort!