Vem behöver gymkort när man bor på landet?!
Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, Sportamore, Granngården, Mio och Cervera

Oktober.. det är mörkt när jag åker till kontoret och mörkt när jag kommer hem. När sjutton ska man då hinna kratta löv som ligger som ett tjockt täcke över hela trädgården? Jo, man får ta ut lite kompledigt en eftermiddag, dra på sig mjuka och suveräna vandringsbyxorna, dunjackan, bästa gummistövlar jag någonsin haft på fötterna och sen är det bara att ge sig ut :-). Och träna får man, jädrar vilken träningsvärk jag haft i armarna efter att ha krattat löv!!

Vi bor ju på en gammal skogstomt kan man säga, med skogspartier runtom trädgården och när löven faller från alla träden så blev det mer löv än jag någonsin sett tror jag :-). Mina föräldrar har varit här och gått runt i skogspartierna med vår lövblås som vi köpte tillsammans. Superbra att kunna blåsa rent runt alla buskar och stenar där det är svårt att kratta. Sen har jag lastat skottkärra efter skottkärra och gått iväg till komposten med. Nu förstår jag verkligen varför Micke hävdade att vi skulle köpa en ordentlig skottkärra och bra lövräfsor.

Efter att ha krattat färdigt och mörkret var på väg så dukade jag fram lussebullar och kall saft ute i skogen där vi satt och myste en stund. För att duka i skogen så behövs en rustik bricka, hållbara fat (som nu säljs till jättebra pris dessutom) och stabila glas så det inte är sköra saker som lätt går sönder.

Lussebullar fick jag skäll på igår via Instagram, de får man inte äta än.. jag vet ;-).. men jag kunde inte låta bli när de låg nybakade på ICA. Jag får gottgöra det på något vis *fniss*.

Fredag.. smaka på den?! Jag tog kompledigt även idag och att äta frukost länge framför öppna spisen och titta på TV4 Nyhetsmorgon, det är väl riktigt härligt och avkopplande. Och bästa av allt är att mannen är hemma och kurat upp sig i soffan nära. Hihi, han har inte vant sig att bo här hemma i kalla huset på landet än.. så är det att jobba borta. Det första han gjorde igår var att sätta igång luftvärmepumpen och jag stängde av den direkt och sa att han får lära sig att det är kyligt här hemma. Tänk om min mamma hört mig då, då hade hon skrattat gott.. jag som är den allra största fryslort man kan hitta.. men jag har börjat härdas av att bo lite kyligt :-)

Nu är det snart dags att packa sig iväg. Vi ska vara barnvakt en liten stund innan vi susar iväg till Säfsen och husvagnen. Ser fram emot en helg i skogen, vid berget, elden och husvagnsvännerna!!

Ha en toppenfredag kära ni. Pussåkram ❤️