Vårt midsommarfirande

Vilken midsommarafton.. lugnt och skönt tror jag var ledorden för den här dagen. Vi började med en långpromenad i skogen, som ni kan få se bilder ifrån senare idag, sen åt vi sillunch vid husvagnen.

Mot eftermiddagen tog vi en promenad på klipporna och vissa badade från klipporna men vi andra satt och bara njöt av solen och havet. (ursäkta den sneda horisonten, glömde tydligen att räta upp den *S*).

Att sitta på klipporna och bara känna kluckandet från havet är något riktigt speciellt och här hade jag kunnat sitta länge :-)

Mot kvällningen så blev det middag och då låg kameran nerbäddad i väskan helt och hållet.. jag tror att jag har hamnat i både en foto- och bloggblock.. bilderna känns bara som skräp och jag har inget intressant att skriva om.. hoppas det vänder.

Nu är det redan lördagmorgon och det är dags för en promenad när resten av gänget vaknat. Vi har det lugnt och skönt, men jag är lite smått besviken på själva campingen. Vi fick en plats utan el, vilket vi visste redan innan men dom glömde att berätta att dessa platser inte låg på campingen utan på en liten skogsäng en bit bort ifrån campingen, utan servicehus eller nåt alls. Bara en liten äng med parkering för 7-8 husbilar/husvagnar. Inte värt att betala en spänn för, men det fick vi..

Stranden vid badplatsen är dyig och kunde verkligen behöva lite kärlek.. och i princip ingenstans finns det någon plats att ta sig i vattnet från klipporna om man inte vill åka rutschbana ner i det gröna slajmet.. en liten brygga med stege kanske vore nåt att satsa på?

Fin utsikt och fint läge, men jag är ledsen.. jag kan inte rekommendera den här campingen så där fullt ut. Den har stor potential men det saknas en hel del.

Nåväl.. en ny dag. Nya tag. Tack för igår, det var trevligt.