Vårt julfirande 2023

På grund av att Thomas och Nathalie skulle till Gotland för att fira jul hos Nathalies pappa och Denise och Adam skulle fira med Adams sida av familjen så gjorde vi ett omtag av förra årets julfirande och startade i förväg. Den 22 december åt vi alla julmiddag tillsammans.

Denise, Adam och William kom hem till oss redan på eftermiddagen, och William fick öppna ett paket med LEGO som han och Denise byggde på. Han var så mysigt klädd och så var han superstolt över sin coola frisyr. Älskade unge.

Något William är tokig i så är det choklad. Han satt med näsan nere i Aladdin-asken direkt när den kom fram :-))

Mot kvällningen så samlades vi hos Thomas och Nathalie i deras fina hus som de hyr och alldeles nyligen flyttat in i. I deras stora sal får vi plats gott och väl :-). Mina föräldrar och Mickes föräldrar var också där så det kändes riktigt stort och familjärt.

William for omkring som en virvelvind och var alldeles svettig efter julmiddagen. När allt var bortdukat och diskat så spelade vi alla julklappsspel och skrattade gott :-). Alla hade köpt riktigt fina saker och vi alla åkte hem mot sena kvällen, proppmätta, nöjda och glada över att ha firat ännu en äkta julafton på icke-julaftonsvis. Det funkar ju också helt utmärkt.

Vi har redan sett att om Micke inte byter jobb under nästa år och jobbar på samma typ av rotation som nu, då har han resdag på självaste julafton och åker alltså tillbaka till Norge på julafton, så då lär det bli ännu ett icke-traditionsenligt firande :-).