Världens softaste helg är till ända
Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns

Som jag skrivit innan så åkte vi alltså till Örebro med Marika och Anders i helgen. Micke och jag kommer inte att kunna fira vår riktiga bröllopsdag tillsammans för då är han i Oslo, så det här fick bli en del av firandet.

Efter den supertrevliga kvällen på hotellets restaurang så landade vi i den där sköna sängen. Jag ÄLSKAR hotellsängar!! Lite fler bilder ifrån själva hotellet får ni se snart :-)

På morgonen var det äntligen dags för hotellfrukost och vi alla skålade med ingefärashot innan vi gick lös på allt gott som fanns.

Atmosfären i restaurangen var helt sanslös och helt perfekt att plåta porträtt i, så Marika fick bli modell för en minut :-). Så himla himla fin!!

Till lunchen hamnade vi på saluhallen och åt och drack gott. Till och med jag hamnade på bild, med mitt supergoda alkoholfria bubbel som jag glömde fråga vad det kom ifrån.. attans!! Caesarsalladen var supersmarrig så den kan jag verkligen rekommendera.

Efter lunchen smet jag och Marika iväg på en liten shoppingtur medan männen satt kvar och beställde in lite mer att dricka och fick sen svamla ett par timmar :-). Jag var så himla glad för jag hittade dels en ny rouge av samma sort jag använt de senaste åren så det var väl ingen aha-upplevelse, men däremot ögonskuggan.. en ögonskugga som jag fick av min kära vän Johanna för många år sen och använde sedan i flera flera år och bara köpte om och om igen, men sen försvann den.. och NU har de tagit tillbaka den i produktion igen. Halleluja!! Jag bara tokälskar den lite koppargråbrunrosa färgen!

Mot kvällningen blev det allt en ny jordgubbsresa.. och efter middagen och efter lite slappande och fnissande på hotellrummet så blev det ett par till i baren :-)

Middag åt vi på Tratterian på Stortorget och det var minst sagt blandade upplevelser. Förrätten med buffelmozzarella var gudomligt god. Min pasta var väldigt medioker och Marika lyckades få fel mat hela två gånger. Det är inte skoj alls tycker jag!! Och inget erbjudande om någon form av kompensation när hon fick äta efter alla oss andra.. njae säger jag då. Männens mat tror jag var helt OK.

Jag har fotat väldigt lite men njutit desto mer.. av skön atmosfär, god mat, goda cocktails, härligt sällskap och en massa massa chill. Stort TACK till alla mina reskamrater för det här som jag tror att vi alla kommer att leva på länge.