Varför??

140405_UH0_2124-1

Varför går helgerna så fort?

Som Signe här ovan har även vi spenderat påskhelgen, slappat, slöat och slappat lite till. Och idag är det sista lediga dagen, i morgon är det dags för jobb igen. Det är en sjujädrans tur att jag gillar mitt jobb och älskar mina kollegor så det känns aldrig jobbigt att gå dit.

Idag lyser solen så vem vet, om det håller i sig kanske man till och med kan sitta på altanen och njuta en stund :). Jag ska även börja titta lite på vad jag kan tänkas behöva packa inför helgens trevligheter. Lördag och Söndag spenderas på hemlig plats, eller rättare sagt.. jag och väninnan Frida vet ju exakt var vi ska och vad vi ska göra.. men dom andra tre tjejerna har ingen aning mer än att de ska ha med bekväma kläder, fina kläder, badkläder och annat de tror att de kan behöva för två dagar utanför småstaden :). En sak är säker.. min kamera kommer att gå varm så även ni får hänga med!

Men jag ska även göra något riktigt trevligt på fredag eftermiddag, om allt går som det ska :). Och eftersom dagarna alltid går så rasande fort så är vi snart där!

Trevlig måndag, alla bloggare!