Välja tapet är inte det enklaste

150727_tapet_hus30_ralphlauren

Sakta men säkert går vi vidare med drömmar och planer för vårt nya sovrum.

Jag har tittat på fyra tapeter ifrån Ralph Lauren Home som jag vill använda för en fondvägg, och på Instagram var det väldigt spridda skurar över vilka som var finast enligt mina Insta-vänner :-). Jag själv gillar dem alla väldigt mycket, och min sambo tycker alla är lika fula :(

Jag hoppas dock att jag lyckas få honom på min sida, om inte annat så tror jag att han litar på att det blir fint när det blir klart!

Min första tanken var den högst upp till höger, som min svägerska skrev att den var mest “jag” vilket hon har helt rätt i. MEN.. min blick och tanke dras hela tiden åt den längst ner till höger. Jag ser framför mig ett sovrum i vitt, natur och blått och tror då att den tapeten skulle ge den där ljusa men ändå varma känslan som jag vill framkalla.

Vad tycker ni?

28 juli, 2015

RELATED POSTS

1 Comment

  1. Svara

    jannice lindell

    27 juli, 2015

    … men det är ett roligt uppdrag :) lycka till! Kram

LEAVE A COMMENT